THIS IS EINDHOVEN

Eindhoven is een krachtige, levendige stad. Een stad die veel mogelijk maakt. Een stad die barst van de energie. Van denkkracht, werklust en plezier. Je vindt er een constante stroom aan nieuwe ontwikkelingen in creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis. Op deze site laten we je die vibe, creativiteit en originele hotspots zien. Welkom in de eigenzinnige en energieke stad Eindhoven!

http://www.thisiseindhoven.nl/

Restaurants in Eindhoven (mijn favorieten)

Nachtje Eindhoven of weekje Eindhoven

Of je nu een nacht in Eindhoven wil doorbrengen of misschien wel een week, je komt genieten van restaurants, winkelen of voor een van de vele evenementen, HOF BnB zit op loopafstand van de bruisende binnenstad: centraal station 15 minuten, Strijp-S 15 minuten, van Abbemuseum 15 minuten, PSV Philips stadion 1 minuut! Daarom is dit de slaapplek in Eindhoven.

Voor de zakelijk reiziger, is Eindhoven het silicon valley van Europa. Met de high-tech campusDe Technische universiteit TU/eFontys HogeschoolPhilipsDAF,ASMLVDL

Eindhoven Airport, met meer dan 3 miljoen passagiers en 70 bestemmingen in Europa en net daarbuiten, ligt op 10 minuten rijafstand van B&B HOF.