HOF Suite een apartement in de binnenstad van Eindhoven
HOF Suite beschikt over een eigen voordeur, zodat u kunt komen en gaan zoals het u uitkomt. Tevens beschikt deze kamer over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Uiteraard is het boxspring bed comfortabel en met een maat van 180 cm bij 200 staat het garant voor een goede nachtrust. Het bed kan indien gewenst ook gesplitst worden in twee eenpersoonsbedden van 90 cm bij 200 cm. Ook heeft u wanneer u deze suite boekt een privé-parkeerplaats. Vanuit de parkeerplaats heeft u toegang tot uw eigen tuin waar u in de zomer heerlijk buiten kunt ontbijten. De suite is gelegen aan de achterkant van het huis, zodat deze kamer over het algemeen heel rustig is. De suite heeft ook een woonkamer met comfortabele bank, die als u met vier personen wil verblijven ook dienst doet als bed. Uit deze luxe slaapbank komen twee eenpersoonsbedden met een formaat van 80 cm bij 200 cm.

HOF Suite is bijna 40 vierkante meter groot, verdeeld over twee verdiepingen. Beneden woonkamer een ontbijttafel en boven een slaapkamer douche en een separaat toilet.

De gehele kamer is verlicht met energiezuinige verlichting en alle stroom die u verbruikt wordt door de zonnepanelen op het dak opgewekt.

Koffie en thee staat klaar op de kamer en ook de minibar is rijkelijk gevuld. Deze kamer beschikt voor de warme zomerdagen ook over airconditioning.

U krijgt ontbijt geserveerd in de kamer op het tijdstip dat u wenst.

Reserveer nu de HOF Suite!