HOF a luxury Bed and Breakfast in the center of Eindhoven

 

HOF, de beste Bed and Breakfast van Eindhoven! HOF heeft slechts twee kamers, deze luxe kamers zijn voorzien van een eigen opgang en eigen sanitair.

 

HOF is gevestigd in een herenhuis in het centrum van Eindhoven, om de hoek bij het PSV stadion, en op loopafstand van station, de markt, het Wilhelminaplein en Strijp-S.

 

De kamers van de Bed and Breakfast zijn voorzien van een eigen voordeur, u kunt na aankomst met uw voordeursleutel uw eigen plan trekken. Uiteraard ben ik beschikbaar om tips te geven over activiteiten in Eindhoven en de omgeving.

 

Wanneer u boekt stel ik mij tot doel het mijn gasten aan niets te laten ontbreken. Ik hoor graag van u wat voor u belangrijk is, zodat ook uw verblijf een onvergetelijk verblijf wordt.

 

Het kleinste hotel Eindhoven met het meeste luxe en comfort, als B&B eigenaar zeg ik:

 

BE MY GUEST!

Freek Meerhoff

Bed and Breakfast HOF Eindhoven

Boek NU!

B&B HOF een bijzondere Bed and Breakfast in het centrum van Eindhoven


Toen ik in 2012 begon met mijn Bed and Breakfast ben ik enkel uitgegaan hoe ik zelf ontvangen zou willen worden. Een eigen entree en prive sanitair waren een must. Ook vond ik het altijd in het buitenland vervelend om in een B&B een eigenaar te moeten storen als je laat thuiskomt en er kraakt een trap of de deur piept. Vandaar dat mijn gastenkamers volledig gescheiden zijn van het woonhuis. Na het inchecken is uw privacy dus gewaarborgd, Eigenlijk net als in een hotel. Uiteraard ben ik beschikbaar als u mij nodig heeft. Nadat in 2012 en 2013 bleek dat de HOF Deluxe kamer te vaak volgeboekt was heb ik eind 2013 de HOF Suite geopend. Deze kamer beschikt buiten al het comfort dat de HOF Deluxe kamer biedt over meer ruimte, buitenruimte, een vaste parkeerplaats en airconditioning. Met ongeveer 7000 kilowatt aan zonnestroom is de gehele bed and breakfast voorzien van duurzame electriciteit.

 

Awards

  • reviews booking.com 9.7 of hoger 2014 tot 2021 
  • reviews tripadvisor 5/5
  • certificaat van uitmuntendheid winnaar 2015-2016
  • Proud Certified "safe LHBTIQ+ place" 
  • Tevens is HOF 100% solar powered
  • HOF is Eco-partner op tripadvisor, en investeert in duurzame oplossingen.
  • Certified B&B met drie/vijf tulpen door de Bedandbreakfastclassificatie Nederland 2013-2017

Hoe heeft Covid mijn afgelopen jaren beïnvloed.

2020 en 2021 zijn geen gemakkelijke jaren geweest voor de hotel`s en B&B`s werelwijd. Ook mijn accommodatie werd in maart 2020 in een week tijd voor de rest van het jaar leeggeannuleerd. Moeizame maanden volgden, met soms maar drie vier of vijf overnachtingen per maand. In het begin kun je je nog wel bezighouden met achterstallig onderhoud maar ook dat is na verloop van tijd gedaan. Gelukkig werd alles na juli weer normaal en twee prima maanden volgden. In oktober kwam wederom een lockdown, ditmaal langer en zwaarder dan de vorige. Vele maanden met minder dat tien overnachtingen waren een feit. Vanaf juni begon alles weer wat te normaliseren. Het is het fijnste als alles normaal is, er gewoon dagelijks gasten zijn en ik 7 dagen in de week ontbijt maak voor mijn gasten. Fijn dat dat weer kan!

 

 

Inclusiviteit

Bij B&B HOF is iedereen welkom! ongeacht ras, geloof, achtergrond, politieke ideen, sexuele geaardheid/voorkeuren, wie je ook bent of wat je ook liefhebt.

We’re committed to offering inclusive hospitality for our LGBTQ+ guests, so we’ve completed training to become Proud Certified. Everyone is welcome and free to be themselves here – no matter who they are or they love.